010-68421378
sales@cogitosoft.com
Your location:Home>language version

Swedish

发布时间:2016/10/11 浏览量:3906
COGITOSOFTWARE CO.,LTD COGITOSOFTWARE CO.,LTD r ett hgteknologiskt fretag core nationella innovations demonstration zon ...

 COGITOSOFTWARE CO.,LTD

COGITOSOFTWARE CO.,LTD Är ett högteknologiskt företag core nationella innovations demonstration zon och dubbla mjukvaruföretag , långsiktigt engagemang för mjukvara och hårdvara produktutveckling, produktion och försäljning. Företaget har samlat en hel del typfall inom näringsliv och utbildning utbildningsplattform konstruktion, har en bred erfarenhet och stark teknisk styrka i hårdvara och mjukvaruutveckling och tjänster.

Starten av företaget, i "kreativa marknadsmärkesvaror " och syfte "i Asien, är effektiva för att ge bästa mjukvaru- och hårdvarulösningar till användare", efter år av ansträngningar av alla anställda har företaget vunnit mer än 2000 40000 återförsäljare och användare av förtroende och beröm, mjukvaruindustrin i Kina marknaden, företaget gradvis upprätta ett bra märke. Företaget bestämmer strategin och Japan och Sydkorea, europeiska och amerikanska företag win-win-samarbete, och att aktivt införa avancerade tekniska talang, helt absorberande utländska avancerad teknik och innovation, har ägt en mängd avancerad en mängd avancerade hårdvaru- och mjukvaruprodukter inom en rad områden, till kunder få den mest banbrytande teknik och mest avancerade erfarenhet.

Som ett professionellt företag, COGITOSOFTWARE har avancerade produkter och inte bara attityden hos integritet, men har också en god service system, verkligen förstå kundernas behov snabbt och effektivt sätt att förse användare med ledande hårdvara och mjukvara och den totala lösningen.

Dessutom har företaget också optimerad inom utbildningsområdet , åtagit sig att tillhandahålla utbildning i världsklass för alla institutioner för högre utbildning undervisning filosofi, erbjuda ett komplett utbud av utbildning och undervisning kul stödja lösningar för primär- och sekundärvetenskaplig utbildning, har vunnit allmänt beröm och erkännande.

Företaget har alltid varit "professionella, engagerade" anda, kundernas efterfrågan orienterad, i strikt enlighet med ISO9000 kvalitetsstyrning standard, och strävar efter att tillhandahålla kvalitetsprodukter och tjänster till företag med hög i Asien, baser, universitet, industri, utbildning utbildningsplattform för den asiatiska bygg lämna sitt bidrag.

Tusen miles börjar med ett steg, företaget kommer att börja bit för bit, för att maximera de gemensamma inre och yttre krafter, jordnära, gemensam utveckling.

 

 

下一篇:没有了
上一篇:葡萄牙

© Copyright 2000-2023  COGITO SOFTWARE CO.,LTD. All rights reserved